![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc
Mam bardzo duzy probelm robie sobie szablon na Alllegro do aukcji. Gdy go wstawiam to ucina mi go do polowy nie moge przesunąc w dół, poprostu nic nie moge z nim zrobic. proszę o pomoc bo odchode tu od zmysow. Sorry za klopot. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z allegro jest bardzo dużo problemów. Pamiętam, że kiedyś support przesłał mi link do specjalnej strony gdzie się testuje szablony. Pogadaj z nimi i na jakimś forum z allegro.
Jescze jedno: do szablonów na allegro potrzeba dużo cierpliwości i pomysłowości. I rób szablony tak, żeby łądnie wyglądały. Nie muszą być do końca poprawne z W3C. Ten post edytował thomson89 6.12.2009, 11:12:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 3 Dołączył: 20.04.2009 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dylson
Daj może jakiś link, kod cokolwiek, aby można było Ci pomóc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry jak mamy CI pomoc jak nawet nie zapodales zadnego kodu??
swoja droga popieram przedmowce co do tego ze nie musi on byc zgodny ze standardami, byle ladnie sie w przegladarce wczytywal, pamietaj tez ze niektore znaczniki sa nieobslugiwane na allegro, np flash |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem kiedy taki probelm i go jakos rozwiazłem ale zgubilem gdzies ten kod, ten skrypt ktory mi pomógł jest zawarty w tym szablonie :
a to ten skypt tylko ze allegro polowe mi go ucieło .... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
to jest skrypt caly z allegro (we wczesniejszym poscie) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
allegro kasuje niektóre wartości które uzna za potencjalne niebezpieczne i/lub ktore nie są zgodne z regulaminem, czy coś
poczytaj w pomocy allegro o zakazanych funkcjach html |
|
|
![]()
|
|
no ale chodzi mi o skrypt ktory przedłuzy mi te strone tz. pokaze ja w calosci. W tamtym skrypcie ez mialem taki probelm dodaelm wlasnie ten sktypr ktorego nie pamietam i chodzi do tej pory normalnie...
|
|
|
![]()
|
|
podaj link do tego co chodzi normalnie
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:29 |