![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem ze stroną, nie słucha ona tego co zmienię w CSS. To jest mój aktualny kod:
I CSS:
Dlaczego muszę mieć <center>, gdy daje go w CSS to nie reaguje. Nie mogę też dać valign:middle; dla linków. Proszę o pomoc... Strona aktualnie wygląda tak: http://i45.tinypic.com/1632gm.jpg Jeśli daje w ustawieniach menu (linki) valign:middle; i align:center; to linki są cały czas jak na zdjęciu, nie reagują na opcje. Nie mogę ich dać na środek. Dlaczego? Chcę całą stronę dać też na środek, bo trzyma się lewej strony. I nie mogę... daje w .body align:center; i nic. Gdy dam w kodzie strony <center> to daje wszystko na środek linki też. Ale wtedy tekst i wszystko jest na środku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może wyłącz w opcji przeglądarki ignorowanie stylów (styli ?) css dołączanych do stron www (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wyłączone.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 09:42 |