![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem ze złożeniem strony do HTML'a ;> Mam część tabeli:
i niestety dostaję takie coś: http://image.mmazur.info/files/676029.jpg jak mógłbym to poprawić? Pozdrawiam, i proszę o pomoc ![]() Jeśli potrzebujecie więcej kodu, proszę pisać.. -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Wrzuć gdzieś online całą stronę (tj kod + grafika)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://lol.cal.pl/1/1.html
Znośnie jest w Operze i w IE, ale tragicznie w FireFoxie.. Proszę o pomoc.. O i jak zmiejszyć szerokość pola w formularzu na tej stronie? Pozdrawiam. -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i jak zmiejszyć szerokość pola w formularzu <input size="6" /> -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Pomimo dodania atrybutu size, nadal nie zmiejsza swojej szerokości.. I ma ktoś pomysł, jak poprawić kodowanie?
-------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szerokość możesz też ustawiać w CSS, masz przecież właściwość width
Kodowanie pliku wygląda poprawnie, UTF-8 bez BOM. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak, ale jeśli zmienie tę wartość, to mi się rozjeżdza szablon..
Pod słowem "kodowanie" miałem na mysli to, żeby strona lepiej wyglądała pod innymi przeglądarkami.. ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:39 |