![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na wstępie zaznaczę, że kompletnie się na kompach nie znam więc chciałbym abyście mi doradzili - budżet to jakieś 3000 - 3500 na samą jednostkę bez monitora. Co bym od niego chciał - mój szef ma taki bajer, że mu się komp włącza prawie natychmiast - ma jakiś szpecjalistyczny dysk i też bym chciał coś takiego mieć (wybaczcie moje lamerstwo w temacie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). No i do gierek musi być kozacki, bo mam zamiar giercować w Dragon Age na nim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Kręcić go nie będę więc nie powinien mieć bajerów dla podkręcaczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Hmm no i może ciche chłodzenie, ale to tylko opcja nad którą pomyślę jeśli zmieszczę się w budżecie. Najlepiej zapodawajcie jakieś linki do opisów sprzętu czy coś, to sobie poczytam i takim profanem być przestanę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pewnie masz na myśli dysk SSD.
Jest wątek na tej samej stronie dotyczący wyboru kompa. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 1.10.2025 - 18:19 |