![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam płytę główną Abit KN9 ze zintegrowana kartą dźwiękową. Nie mam głosu, sterowniki są wgrane. Nie wiem czy to może być spowodowane tym, że jak podłączałem kabel z TV do kompa to mnie kopnął prąd i jakieś zwarcie się zrobiło nie mam pojęcia. W każdym bądź razie nie mam dźwięku. Teraz pytanie, czy da się naprawić jakoś taką kartę czy muszę sobie kupić jakąś zewnętrzną ?
Ten post edytował Rymar 12.11.2009, 16:04:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
XP? Pokaż screena z dźwięków i urządzeń audio, konkretnie zakładkę "Audio".
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wczesniej chodziło?
karty TV kopią ![]() komp mojej dziewczyny kopnal mnie wiecej razy niz ktokolwiek w zyciu hehe (uszkodzony kabel antenowy, moje dzieło) i wszystko pieknie gra .. proponuje zebys pozwolił Windows Update zainstalowac sterowniki za Ciebie - to narzedzie jest wbrew pozorom genialne ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może sprecyzuje, karty Tv nie mam ,mam Win7, a iskry poleciały jak podłączałem kabelek do wyjścia z karty ( wcześniej jeden chinch podpiąłem do TV, bo jest mono
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:25 |