Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Karta dźwiękowa problem
Rymar

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Posiadam płytę główną Abit KN9 ze zintegrowana kartą dźwiękową. Nie mam głosu, sterowniki są wgrane. Nie wiem czy to może być spowodowane tym, że jak podłączałem kabel z TV do kompa to mnie kopnął prąd i jakieś zwarcie się zrobiło nie mam pojęcia. W każdym bądź razie nie mam dźwięku. Teraz pytanie, czy da się naprawić jakoś taką kartę czy muszę sobie kupić jakąś zewnętrzną ?

Ten post edytował Rymar 12.11.2009, 16:04:09
Go to the top of the page
+Quote Post
l0ud

-----

XP? Pokaż screena z dźwięków i urządzeń audio, konkretnie zakładkę "Audio".

--------------------
XMPP: l0ud@chrome.pl
+Quote Post
varez

-----

a wczesniej chodziło?
karty TV kopią winksmiley.jpg
komp mojej dziewczyny kopnal mnie wiecej razy niz ktokolwiek w zyciu hehe (uszkodzony kabel antenowy, moje dzieło) i wszystko pieknie gra ..

proponuje zebys pozwolił Windows Update zainstalowac sterowniki za Ciebie - to narzedzie jest wbrew pozorom genialne smile.gif zrobilo za mnie to z czym meczylem sie 2 tygodnie, i z rezultatem ktory moge okreslic jako "ujdzie" (no a w necie ten problem jest nierozwiązywalny do dzis) - takze polecam!
+Quote Post
Rymar

-----

Może sprecyzuje, karty Tv nie mam ,mam Win7, a iskry poleciały jak podłączałem kabelek do wyjścia z karty ( wcześniej jeden chinch podpiąłem do TV, bo jest mono winksmiley.jpg ) Dźwięk nie jest wyciszony, kartę wykrywa, sterowniki już przeinstalowywałem, resetowałem bios, po uruchomieniu dxdiag nie znalazł żadnych błędów... A co śmieszniejsze coś z TV się stało, poziom głośności wzrósł i nie da się przyciszyć biggrin.gif czary jakieś smile.gif Obecnie rozglądam się za jakąś kartą bo chyba nic się nie da zrobić...
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:25