![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam formularz w pliku: form.php który po wypełnieniu przechodzi do pliku sprawdz.php. Użytkownik w pliku sprawdz.php ma do wyboru buttona Rejestruj al bo Popraw. Jak wybierze Rejestruj to jest dodawany do bazy. Jak wybierze Popraw to powraca do formularza w form.php. Problem w tym że ten formularz jest pusty bez wartości które wcześniej wpisał. Jak zrobić żeby ten formularz się na kasował? Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przesylac dane za pomoca sesji albo pol hidden?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie myślałem nad przesyłaniem przed HIDDEN ale nie wiem jak to zrobić bo przecież history.back() tego nie obsługuję
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no właśnie myślałem nad przesyłaniem przed HIDDEN ale nie wiem jak to zrobić bo przecież history.back() tego nie obsługuję Treaz nie pamietam czy obsluguje lub nie ale jak zrobisz na sesjach napewno zadziala po poprawnej rejetracji czyscisz sesje i tyle. Nie ma bata zeby nie zadzialalo |
|
|
![]()
|
|
A mógłby mi ktoś pomóc to zrobić na sesjach bo za bardzo nie wiem jak (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Weź zainicjuj sesję i do utworzonej zmiennej sesyjnej przypisz sobie zawartość całego $_POST. Tak będzie najszybciej. Potem przy cofnięciu inicjuj zmienne formularza zmienną sesyjną, a jeśli nie istnieje ona to dawaj wartości domyślne.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:34 |