![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Potrzebuje Waszej opinii na temat dobrego - najlepszego hostingu. Mianowicie moja strona wymaga większego miejsca jakie oferowało mi dotychczas OVH.ORG na hoście darmowym 60free.
Potrzebuje serwera (płatnego) małego: 1. 1-2 GB miejsca. 2. 5-10GB transfer miesięczny. 3. Minimum 1 baza MySQL. 4. PHP 4 lub 5. 5. 5 adresów e-mail. To wszytko. Co mi polecicie? Proszę o opinie userów, posiadaczy owego, opiniowanego hostingu. Jest to dla mnie b. ważne! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 6 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
budżet?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę ci polecić masternet.pl. Co prawda jestem tam krótko ale jestem w pełni zadowolony. Bardzo szybko się wszystko tam załatwia. Zamówiłem domenę i po 2 minutach już była
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
budżet? Nie istotnie. Mogę zapłacić 500zł na rok. Nie chodzi mi o coś wielkiego. Strona jest o zespole muzycznym. Potrzebuje domeny na rok oraz host. Co powiecie o NQ (na którym stoi to forum) albo co powiecie na linuxpl.com?? Cytat(deha21) Mogę ci polecić masternet.pl Z tego co widzę b. ciekawy serwis. Nie miałeś wcześniej żadnych problemów? Byłbym nawet w stanie zamówić business. Ten post edytował jarsyx 12.10.2009, 09:16:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:29 |