![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następującą klasę:
Kod INPUT.pole
{ BORDER-COLOR:#003366; FONT-FAMILY: tahoma; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND-COLOR: #DDEEFF; } ale pod IE rysowane jest pole o wiele za wysokie, niż jest to konieczne. W jaki sposób mogę sterować wysokością pola? Chciałbym też, aby pod NN i pod IE pole miało tę samą szerokość. Pomimo że definiuję WIDTH=11, w IE pole jest znacznie szersze (porównuję względem tekstu, który jest nad nim). Pozdrawiam, K |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Kod INPUT.pole
{ BORDER-COLOR:#003366; FONT-FAMILY: tahoma; FONT-SIZE: 8pt; BACKGROUND-COLOR: #DDEEFF; width: 11px; } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki.
Ale parametr HEIGHT, chociaż działa, daje inne efekty w NN i IE. IE rezerwuje sobie pod tekstem kilka pikseli marginesu, zanim zacznie rysować spód pola. W efekcie wysokość pola w IE i NN nadal się różni... Jak temu zaradzić? Pozdr. K |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to może jeszcze dodaj:
Kod margin-top: 0; margin bottom: 0
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Niestety - bez zmian...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod padding: 0px;
-------------------- Inni dążą do doskonałości, ja nie muszę ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 11:40 |