![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem, iż robiłem stronkę i mam taki błąd:
Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\xampp\htdocs\kernel\mysqlutils.inc.php on line 29 Oto cały mój plik. ;]
Co jest w tym złego? Próbowałem: - usunąć:
- zmienić: *z: *na: *oraz na: Z góry dzięki za pomoc... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
supplied argument is not a valid, czyli wina leży już w mysql_query ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli coś w bazie danych?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest tak oklepany do bólu, że wystarczy krótko poszukać:
http://phpedia.pl/wiki/Supplied_argument_i...result_resource Ludzie, czemu wy obsługi błędów nie używacie? |
|
|
![]()
|
|
Problem jest tak oklepany do bólu, że wystarczy krótko poszukać: http://phpedia.pl/wiki/Supplied_argument_i...result_resource Ludzie, czemu wy obsługi błędów nie używacie? Ale co wpisać, pomożecie mi z tym kodem? Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znaczy, że zapytanie ($query) jest nieprawidłowo skonstruowane. Jak mamy tu pomóc, jak nie wiemy jak wygląda zapytanie ?
|
|
|
![]()
|
|
Przecież, dałem cały kod z pliku. ;p Czy o coś innego chodzi?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale nie dałeś najważniejszego: tego co jest przekazywane w zmiennej $query
(IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Forum ma właśnie ten błąd, pokazuje, że nie ma żadnego tematu, działu, ani postu.
Oto pliki, które mogą się przydać: ./modules/forum/index.php ./config.php ./index.php ./kernel/init.php ./kernel/core.inc.php ./kernel/filters.inc.php ./kernel/smarty/Smarty.class.php Pozdrawiam, Vandzior Ten post edytował Vandzior 4.10.2009, 23:46:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:22 |