![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z formularzem. Otoz mam formularz wyszukiwarki:
Kod <form action="index.php" method="GET"> <input type="text" name="q" value="szukaj..." onblur="if(this.value=='') this.value='szukaj...';" onfocus="if(this.value=='szukaj...') this.value='';" /> <input type="submit" value="Szukaj" /> </form> No i po kliknieciu w Szukaj pojawiaja sie wyniki z adresem w postaci: index.php?q=costam No i teraz moje pytanie, co musze zrobic zeby od razu po kliknieciu Szukaj adres pojawial sie w postaci: www.adres.pl/szukaj/costam.html Mam juz kod w .htaccess ktory dziala ale nie wiem jak to teraz polaczyc z formularzem. Kod RewriteRule ^szukaj/([^,]*).html$ index.php?q=$1 [L] Z gory dzieki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Takie coś tylko w JS: http://eriz.pcinside.pl/weblog/mod_rewrite...ac-208.html#t85
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 23:00 |