![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szkoda mi trochę kasy na książkę wieć piszę tu, może ktoś am dobry kurs javascript, w którym nauczę się 'przeciągać i upuszczać' - tylko tyle chciałbym się nauczyć. Mam problem bo nie wiem, ktorą 'bibliotekę' do tego wybrać i jak się nią posługiwać. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam problem bo nie wiem, ktorą 'bibliotekę' do tego wybrać i jak się nią posługiwać. No stary to może jak już pisać potrafisz to czas się nauczyć czytać i jakąś dokumentację przeczytać mootools jquery do wyboru do koloru, zacznij od jQuery jest multum kursów i pluginów na necie. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podsumowanie powyższych dwóch postów mogłoby wyglądać tak:
~Watt: Witam, dokumentację, której biblioteki poczytać żeby nauczyć się drag&drop? ~skowron-line: No stary, może czas poczytać jakąś dokumentację! ~skowron-line czepiasz się. Przecież autor widocznie nie wie czego ma szukać. Urdziłeś się z wiedzą o istnieniu jQuery? To tylko pogratulować. Widać ~Watt nie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, nie za bardzo wiem jakiej biblioteki uzyć i nie za bardzo wiem gdzie moge znaleźć kurs tylko pod drag and dropa - nie chce czytać całej dokumentacji tylko anuczyć sie obsługi przeciagnij i upusc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
w google jest o tym pełno...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chce czytać całej dokumentacji tylko anuczyć sie obsługi przeciagnij i upusc jquery drag and drop @mike nie czepiam się, ty piszesz że autor nie wie czego szuka. Przecież szuka kursu drag and drop ![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:55 |