![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zrobiłem już upload plików. Wszystko niby pięknie, a jednak nie mogę uploadować dużych plików. Korzystam z hostingu cal.pl. Oczywiście czytałem już w necie, że trzeba zmienić php.ini, no i zmieniłem czasy wykonywania i wielkości. Php.ini do wglądu: Php.ini Wgrywanie plików przerywa się po pewnym czasie komunikatem przeglądarki o zerwanym połączeniu. Odpaliłem też testowy skrypt, który ma działać w nieskończoność (przy założeniu max_execution_time = 0) no i skrypt podziałał 250sekund. Proszę o wyrozumiałość! Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Plików o objętości powyżej 64M?
Cytat post_max_size 64M
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Max wysyłam 10MB później przerywa, ale bo mam dobre łącze. Ludzie którzy mają kiepskie łącze max wysyłają 200KB. Wysyłanie działa kilka minut, później się przerywa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 22 Dołączył: 6.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
upload_max_filesize
post_max_size max_execution_time max_input_time |
|
|
![]()
|
|
upload_max_filesize = 32M
post_max_size = 64M max_execution_time = 0 max_input_time = 0 tak mam ustawione. Juz pisalem ze to zmienialem. Nawet dalem link do php.ini. Polaczenie jest przerywane przez serwer po okolo 250 sekundach. Moze to jakis odgorny limit oprocz php.ini ? Moze cos w Apache'u? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W Apache masz coś takiego
Timeout 300 KeepAlive On Ja mam to u siebie w /etc/apache2/apache2.conf Może tym się pobaw -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Hmmmm... To jest płatny hosting więc chyba nie dobiore sie do ustawien Apache.... Jakis pomycl?
Ustawienia serwera sa: Timeout 120 KeepAlive On I co Wy na to?? Moj mega upload nie ma prawa dzialac na takich ustawieniach? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:34 |