![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma ktoś może dobry skrypt Bramki SMS wysyłającej SMSy do wszystkich operatorów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepeij samemu napisac ja teraz pisze jak napiszedam ci linka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tumeks, jak będziesz miał to i mi prześlij.
majdan2@poczta.onet.pl GG: 1687784 -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie bardzo, bo jakieś błędy wyskakują.
A tak na marginesie to skądś znam tą bramkę... ![]() -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
NIee znasz bo ja sam robilem i od przedwczoraj jest w necie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Może mi się coś pomieszało. Sorry!
![]() A tak wogóle to cały czas błędy wyskakują i nie zawsze wysyła. Dopracuj :!: -------------------- Don't worry, be happy!
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tumeks:
Najlepeij samemu napisac No właśnie, najlepiej napisać samemu. Tylko skąd można wziąć jakieś dane, konkretnie - gdzie i jakie pola z formularza wysłać? No i jak się w ogóle za to zabrać. Wiem, że są darmowe bramki (phpsms na przykład), ale zawsze co swoja to swoja. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie, BTW tej bramki zapodanej przez @DreeDa - testował to ktoś - działa na wszystkie sieci czy standardowo Era odpada? jeszcze nie miałem możliwości dorwać się do testów...
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:17 |