![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Mam taki problem z kodem PHP. Otóż gdy chcę otworzyć styl PHP w AppServ wyskakuje mi taki błąd: Cytat Fatal error: Call to undefined function get_header() in C:\AppServ\www\index.php on line 1 Linijka:
Mógł by mi ktoś pomóc w rozwiązaniu tego błędu?? Kolega mówi że brakuje bibliotek ale ja nie wiem z skąd je wsiąść. (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A napisałeś sobie chociaż tę funkcję? A dołączyłeś ją? Jaki jest Twój poziom znajomości PHP?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poziom umiejętności php: Średni
( Szablon został kupiony dopiero mam zamiar go edytować ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 24 Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może get_headers?
|
|
|
![]()
|
|
Ok, już sobie poradziłem Temat Lock proszę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
--Łukasz-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam identyczny problem, tyle, ze sobie z nim nie poradze sam. Znajomość PHP jest u mnie mała, ale jak pokierowałby mnie ktoś to dam rade to zrobić (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podana funkcja nie istnieje. To znaczy że albo źle nazywasz funkcję wbudowaną (literowka), albo nie dołączasz jej nigdzie w kodzie.
|
|
|
--Łukasz-- |
![]()
|
Goście ![]() |
a gdzie w kodzie powinna się znajdować?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyśl. Definicja powinna być przed wywołaniem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja mam jakiegoś dziwnago pehapa - bo poniższy kod u mnie działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rzut oka do dokumentacji: http://www.php.net/manual/en/functions.user-defined.php każe mi zrewidować swoje słowa - ja mam normalnego pehapa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zapewne Ty masz dziwnego albo uzywasz w nietypowych konstrukcjach (typu warunkowa definicja funkcji - np. wewnątrz "if") |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:44 |