![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem skrypt logownania do strony. Strony zabezpieczone haslem znajdują sie w takich "kalmerkach":
Na stronie index.php znajduje się formularz logowania, ktory ma sprawdzać czy jest błąd i wyświetlić ewentualny komunikat:
Jednak czegos tutaj brakuje bo nie jest rozpatrzina opcja gdy w ogole nie ma bledu czyli jest sam domena.com.p np. w czasie wejscia na strone poprzez wpisanie jej adresu. Czy może mi ktos powiedziec co należy wpisać żeby to działalo? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No pobieranie juz dziala wlasciwie wielkie dzięki, ale teraz mam inny problem bo nie chce mi wybrać odpowiedniej opcji. Tak wygląda kod:
Napisze co to ma robić bo może cos w składni jest źle. Więc jak w adresie jest er=1 wtedy powienien pokazać tekst "Musisz być zalogowany jako administrator" i pod nim wyświetlić formularz logowania. Jeśli takiego er nie ma wtedy powinien pokazać tekst NIC i wyświetlić forulrasz logowania. Jednak nie zależnie czy er jest czy tez go nie ma cały czas wyświetla "NIC' i formularz logowania. Jak to naprawić, żeby działało? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ok. Tera zwszystko działa. No juz na początku myślałem, że z tym ! jest cos nie tak ale nie miałem pewności czy to nie jest jakaś metoda której nie znam:D
Wielkie dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Ten ! oznacza "przeciwieństwo" i to nie była literówka ;P. Poczytaj trochę o tym.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 12:51 |