![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%)
|
Witam
Mam wykupione miejsce na serwerach firmy prot i na jednej ze stron umieścilem skrypt do wysyłania maili przy pomocy funkcji mail. Jednak maile cały czas są wysyłane z jakiegoś glupiego adresu. Obsługa powiedziała mi, że jest to domyślne ustawienie. Oto dokładna treść odpowiedzi na moje pytanie: "Wysylajac przez funkcje mail() domyslnie jest podawany adres w postaci login@host_serwera, moze Pan to modyfikowac w naglowkach funkcji mail() http://php.net.pl/manual/pl/function.mail.php lub uzyc do wysylki protokolu SMTP." Jednak juz nie raz próbowalem ustawić jako czwarty parametr adres e-mail który chce aby był nadawcą, ale ciągle nic sie nie zmienia. Dlatego bardzo serdecznie proszę o pomoc bo juz nie mam pomyslu co z tym zrobić. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Pokaż, jak ustawiasz.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 1 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (10%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 5 Dołączył: 31.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziękuję bardzo za pomoc juz działa.
Proszę o zamknięcie tematu. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 13:12 |