![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Niedawno zacząłem naukę PHP, a dziś akurat chciałem wypróbować sesje. We wszystkich kursach php i manualu wygląda to na proste i przyjemne, a całkowicie nie wiem co ja robię źle. Sytuacja wygląda tak: mam stronę na której znajdują się informacje, klikam na "zgłoś błąd", przenosi mnie na stronę z formularzem, na którego początku wyświetla się nazwa pierwszej strony. Pierwsza strona:
Druga strona:
W drugiej strony wszystko nie znajduje się w <?php echo"..." ?> bo kod do przepisania jest include'owany, więc tak jest wygodniej. Proszę o pomoc, napiszcie co mam źle, że na drugiej stronie nie wyswietla się nazwa klubu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na drugiej stronie też musisz użyć, na samym początku pliku, funkcji session_start
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki serdeczne, zapomniałem o najważniejszej rzeczy (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 21:50 |