![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 7 Dołączył: 24.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z przesyłaniem zmiennej wraz z formularzem po naciśnięciu przycisku. Mam wiele przycisków w formularzu i każdy odpowiada za inna funkcję. W FF działa wszystko, ale w Operze i IE nie przesyła wartości zmiennej. przykładowo
W ff jest zmienna przepisz oraz wartość 1, a w innych przeglądarkach jest ta różna od przesyłanej, z góry dzięki za pomoc Ten post edytował fenix.robi 18.08.2009, 09:08:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj tak:
Ten post edytował sadistic_son 18.08.2009, 09:26:57 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 7 Dołączył: 24.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zrób tak:
I odwołuj się do tablicy data[] -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 15 Dołączył: 17.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo za kazdym razem Twoja nazwa jest taka sama.
Jesli jest kilka przyciskow o tej samej nazwie to jak mozesz to sprawdzic ? data[przepisz] zawsze przyjmuje te sama wartosc. Poza tym musi byc $data[przepisz] a nie data[przepisz] ale najlepiej by bylo wedlug tego co pisalem $data[$licznik]; . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:42 |