![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczoraj wszedłem na forum po tygodniu przerwy i widzę, że na samej górze forum na środku bordowego tła jest krótki (losowy?) ciąg znaków: "a937", który czasami zmienia się po odświeżeniu strony. W źródle strony widoczny jest przed doctype. Czy to tylko u mnie występuje takie coś? Przeskanowałem system na wszelki wypadek, ale jest czysty. Aha, FF 3.5.1, jeśli to ma jakieś znaczenie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hmm, niczego takiego nie ma...
Nie korzystasz z dzielonego łącza przypadkiem? Może admin odpalił debugger i coś testuje? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dzielone łącze. Zapytam się, czy coś takiego działa, ale wątpię. Jeśli nikt więcej tego nie ma, to widocznie problem gdzieś u mnie - poszukam.
|
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
kiedyś było fakt, faktem ale to był błąd serwera bodajrze, ale daaawno temu zniknęło (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 16:56 |