![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Czy da się w jakiś sposób osiągnąć tryb dopisywania podczas kompresji?
Tzn, aby dopisywać dane mniej więcej tak:
Jak wiadomo, to rozwiązanie nie przejdzie, gdyż są sumy kontrolne, etc. Bawiłem się metodami z komentarzy pod 1 gzcompress" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, ale próby skończyły się fiaskiem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie sądzę żeby tak dało radę.
Musisz odkompresować ciąg, wrzucić dane i znowu skompresować. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tyle, to i ja wiem.
Tylko co w sytuacji, gdy zawartość pliku jest sukcesywnie dopisywana, a on sam w porywach osiąga kilkaset MiB. http://pl.php.net/manual/en/function.gzcompress.php#8753 - tym się sugerowałem, ale jakoś nie udało mi się tego zaimplementować w działający sposób. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 11:41 |