![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Skąd: root Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam! Chciałbym się zapytać czy zna ktoś skrypt PHP, który np. wyciągałby z forum licznik postów danego usera? Albo ilość pochwał? Albo mógłby ktoś mnie naprowadzić jak napisać taki skrypt?
Ten post edytował red9skull 11.07.2009, 16:45:47 -------------------- zmoderowano - zbyt fajna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Każdy zna.
file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual preg_match" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual array" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2009 Skąd: root Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No to się pochwal
-------------------- zmoderowano - zbyt fajna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo mógłby ktoś mnie naprowadzić jak napisać taki skrypt? Każdy zna. file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual preg_match" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual array" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Cytat(red9skull) No to się pochwal Nie zaprzeczaj samemu sobie. Złożyłem raport, ponieważ widzę, że czekasz na gotowe. Do tego IMHO nie zachowałeś się fair w stosunku do Wicepsik'a, ponieważ on jak na tacy pokazał ci rozwiązanie problemu, a ty mu chamsko odpowiadasz. Wystarczy tylko trochę samemu pogłówkować i poczytać w manualu. W tym dziale nie podajemy gotowych rozwiązań, a pomagamy w rozwiązywaniu problemów. Poza tym ten problem nadaje się do przedszkola. Ten post edytował Kildyt 11.07.2009, 22:22:37 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Przepraszam za mój poprzedni post ale nie zauważyłem tamtych linków- sam nie wiem dlaczego
![]() ![]() -------------------- zmoderowano - zbyt fajna
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:03 |