![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam bardzo prosty problem. ![]() Otóż znacznik <p> mam w css ustawiony, aby był text-align: left; no więc piszę newsa i chcę dać: Pozdrawiam, blablalba I chce, żeby te pozdrawiam było po prawej stronie, jednak text aby zaczynał się od lewej. Bo jak dam teraz align: right; to jest tak: Pozdrawiam, ___ blalbabl ___ - tego nie widać (spacja) A chcę, aby było: Pozdrawiam, blablabla___ Jak to zrobić? :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 24 Dołączył: 18.01.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli nie umiesz sobie poradzić z takim problemem to radze zmienić hobby
Cytat [PHP] n/c // Jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to radze się nie wypowiadać. // ~webdice -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak piszesz newsa to użyj kodu html
albo zrób sobie jakiś BBCode, który będziesz zmieniał
i jak piszesz newsa to potem napisz [PRAWE]Pozdrawiam,[/PRAWE] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ale po co ci takie coś? Jest jeszcze text-align: justify. I zmien temat na lepiej opisujący problem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spróbuj dać coś takiego:
Wtedy będzie coś podobnego do tego: Pozdrawiam, ___blablabla _ - to spacje Pozdrawiam, Gelio @down Brawo, skopiować każdy może. Poza tym odpowiedź już udzielona. Ten post edytował Gelio 8.07.2009, 12:28:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 9 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zupełnie nie zrozumiałem, jednak myślę, że chodzi o
Albo: Z tego co zrozumiałem, pewnie jeszcze odpowiednio:
Oraz
Czy oto chodziło ? -------------------- film edit student
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:42 |