![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jakieś zaćmienie umysłu i nie wiem jak napisać zapytanie aby pobierał np. moje wysłane dane do bazy i odpowiedzi innej osoby jednocześnie:
Aby to działało na zasadzie iż będę widział np: Kod moja wiadomość zuzi odpowedzi zuzi wiadomosc moja odpowiedz itd. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
no nie wiem czy do końca zrozumiałem ale musisz pobrać nadawce i odbiorce. czyli
gdzie nadawca to Ty a odbiorca zuzia, i później na odwrót. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm właśnie jak na odwrót? Pętla w pętli?
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod SELECT * FROM `mail` WHERE (nadawca = 1 AND odbiorca = 3) OR (nadawca = 3 AND odbiorca = 1) ORDER BY id_mail DESC LIMIT 5 taki SQL chyba powinien ruszyc. a w PHP sobie sprawdzisz czy wiadomosc jest od ciebie czy od kogos innego; Ten post edytował Luke_Star 22.06.2009, 12:43:23 -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 22:30 |