![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2003 Skąd: nord nord-west Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako że jest to mój pierwszy post na forum - chciałem się przywitać
![]() Pracuję w branży okiennej i zabieram się za pisanie stronki dla mojej firemki w php - korzystając z waszej fachowej pomocy oczywiście ![]() ... z innej beczki - zgadnijcie kto napisał najlepszy na świecie program sterujący do maszyn do produkcji aluminium - oczywiście Polacy ! ![]() to o was mowa chłopaki - w informatyce nie mają z nami szans ![]() Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników i administratorów z którymi od dzisiaj będę dyskutował. Do zobaczenia w poście ![]() -------------------- Have no fear Smrodek is here - ;) for those who knows ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, że w najbliższym czasie możemy się spodziewać pakietu klas php Twojego autorstwa do sterowania obróbką aluminium z poziomu www? Czekam z niecierpliwością. Możnaby to wystawić na publiczym serwerze i każdy mógłby sobie zamówić aluminiowy konstrukt własnego autorstwa. Popyt murowany
![]() -------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2003 Skąd: nord nord-west Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oczywiście że tak - a tak BTW co to jest <?
![]() ![]() -------------------- Have no fear Smrodek is here - ;) for those who knows ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Oczywsice bedzie mozliwosc modelowania na rotacyjnym 3d?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jako że jest to mój pierwszy post na forum - chciałem się przywitać
![]() Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników i administratorów z którymi od dzisiaj będę dyskutował. witam i pozdrawiam tylko jedno brak mi niestety czasu na postowanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A kto go ma (kurcze, sesja juz w poniedzialek, sic!!!)
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A kto go ma (kurcze, sesja juz w poniedzialek, sic!!!)
![]() sesje ...to byly czasy ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli sie nie jest na uczelni wojskowej, to mozna olewac (UW, czesciowo PW, ale nie WAT!!!!)
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
"trza" bylo studiowac gdzie indziej
![]() |
|
|
![]()
|
|
Inne uczelnie nie daja takiej wiedzy i takiego papierka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:40 |