![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
potrzebuje pomocy bo niewiem jaki cms bedzie dla mnie najlepszy... dopiero wchodze w ten swiat wiec za duzo niewiem i moze jakas osoba pomogła by mi?Chodzi mi o stworzenie serwisu no i niewiem jaki CMs bedzie najlepszy chodziło by mi o cos takiego www.bukzaplac.pl cos w tym stylu,moge liczyc na wasz pomoc? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Pytasz o CMS, więc czemu tytuł twojego tematu to "Serwis"?
2) Próbowałeś w ogóle samego poszukać? 3) Wypisz listę tych, które znalazłeś. 4) Podaj swoje wymagania. ... i wtedy forumowicze pomogą ci w wyborze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o stworzenie podobnego serwisu do tego www.bukzaplac.pl... no i za bardzo niewiem jaki system cms bedzie mi potrzebny,no z tego co sie dowiedziałem to system cms bedzie najlepszym rozwiazaniem do takiego serwisu czy sie myle?
narazieza duzo niewiem bo jak pisałem wczesniej dopiero wkraczam w progi tego swiata wiec miałem nadzieje ze ktos mi pomoze... serwis bede narazie budował na darmowym hostingu zeby zobaczyc czy moj pomysł wypali. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jakikolwiek byś serwis prowadził, przede wszystkim zadbaj o swój styl wypowiedzi, ponieważ jak na razie ciężko nawet przeczytać to co piszesz.
A co do Twojego pytania: http://pl.wikipedia.org/wiki/Por%C3%B3wnan...stem%C3%B3w_CMS |
|
|
![]()
|
|
hmm rozumiem sorry za pisownie ale szybko pisze no i nie zawsze zwracam uwage jak to wyglada z drugiej strony ;/.
Dzieki za to co mi podesłałeś napewno mi sie przyda ale chodziło mi bardziej o porade z waszej strony,jaki byscie mi polecili styl na taki serwis co wam podałem ( www.bukzaplac.pl ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
hmm rozumiem sorry za pisownie ale szybko pisze no i nie zawsze zwracam uwage jak to wyglada z drugiej strony ;/. W tym momencie pokazujesz brak szacunku dla ludzi, do których zwracasz się o pomoc. I na tym zakończmy offtopik. Dzieki za to co mi podesłałeś napewno mi sie przyda ale chodziło mi bardziej o porade z waszej strony,jaki byscie mi polecili styl na taki serwis co wam podałem ( www.bukzaplac.pl ) Styl? Wybacz, ale jeśli dobrze rozumiem o co Tobie chodzi, to nikt tutaj nie będzie podpowiadał Tobie, jako Autorowi, jakie kolory czy czcionki wybrać. Tudzież jaki szablon. W dziale Oceny możemy co najwyżej skomentować Twój wybór. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:37 |