![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Stworzyłem stronę, na której użytkownicy będą mogli zamieszczać swoje zdjęcia, informacje o sobie itp. Prosiłbym was o przetestowanie oraz o ocenę mojej pracy. Proszę również o jakieś propozycje zmian. Jak na razie planuję stworzyć system przypominania hasła, ograniczenie dodawania zdjęć, oraz podział listy z wszystkimi użytkownikami na kilka podstron np na każdej po 8 użytkowników. Tego ostatniej funkcji za bardzo nie wiem jak zrobić. Czekam na jakieś propozycje. adres http://webcreat.pl Ten post edytował tadek92 29.05.2009, 21:33:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
to czego nie potrafisz to paginacja / pager.
zrobisz to używając w mysql LIMIT $od, $ile. foot strony tak miał wyglądać , że z lewej strony div wychodzi a do prawej nie dochodzi? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szablonu nie tworzyłem skorzystałem z gotowego. Co do tej paginacji to mógłbyś mi to jakoś bardziej przybliżyć?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
select id, name , cos from users limit 0,10
wyświetli pierwszych 10 userów select id, name , cos from users limit 5,10 wyświetli 10 userów ale od 5 nie filtrujesz danych przy rejestracji, uznało mi hasło z spacji , mail też nie filtrowany , Błąd podczas wysyłania pliku.Użytkownik ******@interia.pl został dodany, odbierz wiadomość i kliknij na link aktywacyjny obrazek wymagany? coś wymagane? anonymous[[AT]]smtp.host38.kei.pl <- fajny mail , może daj jakiś lepszy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował Spawnm 29.05.2009, 21:52:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie już sama domena odstrasza. Rozumiem, że poprawna forma - webcreate.pl była zajęta, ale wtedy szuka się innych nazw, bo taki błąd ortograficzny jest nie do wybaczenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@nexis:
Może źle czytasz domenę? web-Cr-eat? Jedz-sieciowy-chrom? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) hehe A sama strona raczej kiepskawa. Czuć amatorkę na odległość. Niby z pozoru w miarę poprawnie ale po dłuższym klikaniu wychodzą niedogodności (walidacja formularza) i luki (klik!). |
|
|
![]()
|
|
Jest to mój pierwszy tego typu projekt więc liczyłem się z negatywnymi opiniami. Prosiłbym Was o wskazanie błędów, które popełniłem tworząc stronkę, oraz oraz o jakąś wskazówkę jak można było by dany błąd naprawić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 12:48 |