![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 6 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Chciałbym wiedzieć jak można zrobić samemu płatności sms. Czyli np. wysyłasz sms na numer xxxx, zabiera Ci z konta ileś tam kasy i dostajesz wiadomość zwrotną z kodem, dzięki któremu wejdziesz na stronę lub pobierzesz plik. Na gotowca raczej nie liczę, bo wątpię by znalazł się jakiś szaleniec i podał swój kod. Chcę żebyście mnie naprowadzili, jak ma wyglądać kod i co ma robić. Można by było pokazać mi jeszcze strukturę takiego kodu. Na pewno nie będę czegoś jeszcze wiedział, więc będę wielokrotnie pisał w tym temacie. -------------------- zmoderowano
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Podpisując umowę z serwisem obsługującym płatności SMS dostajesz gotowe do wykorzystania API. Więc pytanie nie ma sensu. [;
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 6 Dołączył: 30.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc jaki serwis polecacie?
Chodzi o jak najniższą cenę i w miarę dobrą jakość... -------------------- zmoderowano
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja polecam dotpay i cashbill'a, bardziej caschbilla
![]() http://demo.cashbill.pl/ - tu masz demo skryptów CB a po więcej http://www.google.pl/search?q=p%C5%82atno%C5%9Bci+sms Ten post edytował pgrzelka 23.05.2009, 14:29:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam dla Ciebie rozwiązanie: www.gatesms.eu
Proszę o pytanie chętnie pomogę.
Powód edycji: [erix] bez pozycjonowania proszę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam dla Ciebie rozwiązanie: www.gatesms.eu Proszę o pytanie chętnie pomogę. trochę mało profesjonalne to rozwiązanie brak danych firmy, dwa przykładowe wdrożenia to chyba też Wasze serwisy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
trochę mało profesjonalne to rozwiązanie brak danych firmy, dwa przykładowe wdrożenia to chyba też Wasze serwisy ![]() Tak to są nasze serwisy, ale jest i kilka nie naszych. Dane adresowe i wiele przykładów nie świadczą o profesjonalności. O profesjonalności świadczy to w jaki sposób są realizowane usługi. Wiem bo od 9 lat realizujemy tłumaczenia od 3 drukujemy a od kilku miesięcy udostępniamy dostęp do smsów. Proszę spróbować wykorzystać, zapraszam. Marcin. Ps. Uwagi to najcenniejsze co mogą dać ci użytkownicy, bez uwag nie ma postępu. ;-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:41 |