![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję kodera do pocięcia strony. Bardzo proszę nie pisać osobom, które myślą że się znają na pracy i takich które chcą spróbować swoich sił. Jeśli na samym początku zobaczę, że taka osoba nie radzi, po prostu podziękuję. Nie lubię słyszeć, że coś jest nie możliwe. Chociaż wysłucham uwagi i spostrzeżenia. Strona ma być zkodowana w xhtml pod wyszukiwarki IE +6, Mozillę, Safari i Operę. W każdej z nich ma wyglądać IDENTYCZNIE. Nie ukrywam, że do tej pory współpracowałem tylko z jedną osobą, która potrafi kodować (może na 50 które zgłosiły się). Zainteresowane osoby bardzo proszę pisać na gg: 4143945 Osoby, które w najbliższym czasie planują gdzieś wyjechać, nie posiadają telefonu, skype i gg proszę nie pisać. Pozdrawiam Krzysztof |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wyszukiwarki IE +6, Mozillę, Safari i Operę - pierwsze słyszęCytat nie pisać osobom, które myślą że się znają na pracy - prawie gramatycznieCytat po prostu podziękuję - Panu już podziękujemy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sciana.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@reetah: Tobie chyba też podziękujemy, nie każdy musi znać się na kodowaniu, dlatego też właśnie między innymi po to jest ten dział na forum. Gratuluję pomysłowości żeby rejestrować się tylko po to żeby napisać tak głupi i nic nie wnoszący post. Swoją drogą ciekawe czy Ty znasz się na np. mechanice kwantowej na tyle żeby nie wygłupić się przed jakimś profesorem oblatanym w tej dziedzinie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tyle że Ja nie rekrutuję profesorów na wydział fizyki kwantowej nie znając KOMPLETNIE podstaw tematu
pzdr Ten post edytował reetah 21.05.2009, 23:33:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak słów... Jak mi się wydaje, to ty nie masz pojęcia o kodowaniu a chcesz zwyczajnie zabłysnąć na forum. Mieć swoje 5 minut.
Ten post edytował kwalejko 21.05.2009, 23:38:30 |
|
|
![]()
|
|
tobie się wydaje, Ja stwierdzam fakty, tyle w temacie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 00:45 |