![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://img2.vpx.pl/up/20090512/koszulkaprowebmastera.jpg
Jak myślicie opłaca się taką koszulkę zamówić za 100zł ? Napisy tylko ja robiłem , ale proszę o oceny tej koszulki . Ps.. Mam 13 lat i nie czepiajcie się do napisu PRO Webmaster, u mnie w szkole nawet nie wiedzą co to jest ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ps.. Mam 13 lat i nie czepiajcie się do napisu PRO Webmaster, u mnie w szkole nawet nie wiedzą co to jest Oj, byś się zdziwił ile jest mądrych ludzi w tym wieku. Nie znoszę gdy ktoś nie ma chociaż za grosz skromności. Sądzę, że lekko przegiąłeś. Nie wiem jakie są twoje umiejętności, ale zawsze będą za małe, tak jak u wszystkich. Przeczytaj moją sygnaturkę. ![]() ![]() Co do koszulki to nie wiem co ma forum php do designu koszulki? Całość trochę mdła i bez życia. Nic ciekawego. PS Po co ci taka koszulka? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
koszulka moje zdanie założyłbym ja tylko do pracy na budowie... w paincie też potrafię na obrazek nanieść tekst napisany arialem.... ooo sory jestem już PRO, może nie geniusz tak jak Ty ale PRO.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie oceniajcie tego co ja zrobiłem tylko całość ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka chodząca reklama samego siebie
![]() -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za stówkę to podczas promocji mogę kupić trzy koszulki w Diversie i jeszcze mi na czekoladę starczy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tu nie chodzi mi o reklamę
U mnie w szkole nikt nawet nie wie co to jest xHtml . Po prostu, żeby taką fajną koszulkę mieć i z napisami . PRO zmieniłem na GEEK |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu nie chodzi mi o reklamę U mnie w szkole nikt nawet nie wie co to jest xHtml . Po prostu, żeby taką fajną koszulkę mieć i z napisami . PRO zmieniłem na GEEK Ale co z tego, że w szkole nikt nic nie wie o html-u? Czy to jest nakaz znania tego języka? Każdy rozwija swoje zainteresowania i nie musi się z tym obnosić na cały świat. Jednym słowem: daj sobie siana. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ale co z tego, że w szkole nikt nic nie wie o html-u? Czy to jest nakaz znania tego języka? Każdy rozwija swoje zainteresowania i nie musi się z tym obnosić na cały świat. Jednym słowem: daj sobie siana. Tylko pisałem, że nie chodzi mi o reklamę . Czytaj ze zrozumieniem . A to co napisałem , że nikt o tym nie wie to tylko jeden z kilku powodów dlaczego ta koszulka to nie reklama . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Masz 13 lat - więc 6 klasa podstawówki. Uważasz, że jesteś geniuszem w tym co robisz, no to życzę powodzenia. Lecz chodzenie w takiej koszulce nie doda Ci umiejętności, może satysfakcji przez określony czas. A i jeszcze coś, z kąd wiesz, że w twojej szkole nikt nie wie co to jest xHtml ? W takim razie, jeżeli chcesz w niej chodzić do szkoły, to dzieki napisowi PRO Webmaster niezbyt chyba się wywyższysz
![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
Ja w przeciwieństwie do poprzednika jestem niemiły bo nie lubię osób, którzy nie uczą się i nie mają pokory, a myślą, że są najlepsi. Nie chcę ci dowalić, a pomóc, bo takie nastawienie nie uczyni cię lepszym programistą.
Jeżeli chcesz propagować programowanie w szkole to załóż kółko webmasterskie. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ja w przeciwieństwie do poprzednika jestem niemiły bo nie lubię osób, którzy nie uczą się i nie mają pokory, a myślą, że są najlepsi. Nie chcę ci dowalić, a pomóc, bo takie nastawienie nie uczyni cię lepszym programistą. Jeżeli chcesz propagować programowanie w szkole to załóż kółko webmasterskie. ![]() Gdzie pisałem , że jestem najlepszy ? Chyba nie napisze na koszulce najgorszy webmaster ... Zmieniłem PRO na GEEK . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niby nie napisałeś że jesteś najlepszy.
ale po sposobie w jakim się wypowiadasz widać że nie masz pokory. Nie chcę Cię zrażać - masz 13 lat, stosunkowo nieźle zaczynasz (równoległy topic na temat kodowania). Ale mimo wszystko widać, że strona robiona jest przez kogoś bardzo niedoświadczonego. Co do koszulki - skąd na Boga za nią 100zł? Dużo za dużo. |
|
|
![]()
|
|
Co do koszulki - skąd na Boga za nią 100zł? Dużo za dużo. Może dobry materiał . http://www.spreadshirt.net/pl/PL/Stworz-ko...amodzielnie-59/ to adres jakby co . |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dobra, zakopmy topór wojenny, niech zagości spokój w tym temacie
![]() ![]() Ten post edytował Fishu 12.05.2009, 16:20:40 -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 5 Dołączył: 9.04.2008 Skąd: W-WA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej sobie kupić kubek programatora i się na stołówce wozić?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobra, zakopmy topór wojenny, niech zagości spokój w tym temacie ![]() ![]() - PHP - XHTML - CSS - JAVASCRIPT w oparciu o framework jQuery - AJAX Tak 2,5 lata interesuję się stronami www a programuje je około 1,8 lata . Jak miałem 11 lat to zacząłem tworzyć pierwsze strony WWW . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co do programowania, ile już się tym zajmujesz i jakie znasz mniej więcej języki ? Zadałem to pytanie, ponieważ może i jesteś geniuszem ;p Źle zadane pytanie. Ktoś może umieć zrobić `print('Hello World!');` i się chwalić jaki to z niego programator. Tak też pewnie jest w przypadku Artu123, ale nie mówię, że tak na pewno jest. Po prostu się domyślam ![]() Ten post edytował pyro 12.05.2009, 16:16:44 -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Źle zadane pytanie. Ktoś może umieć zrobić `print('Hello World!');` i się chwalić jaki to z niego programator. Tak też pewnie jest w przypadku Archo, ale nie mówię, że tak na pewno jest, po prostu się domyślam ![]() Miałeś na myśli Artu ? Jeszcze byś się zdziwił . Na początku byłem zmuszony zakodować lay na swoją stronkę i zakodowałem i tak z 2 miesiące bawiłem się z xHtml , a później cały czas php się uczyłem , teraz zaś zacząłem doszkalać się xHtml . |
|
|
![]()
|
|
No widzisz, czyli coś z Ciebie może być. Co do kubka, szczerze to tak jak z koszulką, jak masz nadmiar kasy to możesz kupić
![]() ![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:21 |