![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 4 Dołączył: 7.02.2009 Skąd: pless Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przygotuj stronę bez zdjęcia albo ukryj wszystkie img ;P
Kod display: none; dałoby się coś takiego zrobić z pomocą jQuery jeżeli się nie mylę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 4 Dołączył: 7.02.2009 Skąd: pless Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
słyszałem kiedyś coś że za pomoca styli można takie coś zrobić, ale jak dokładnie nie wiem..;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dołącz sobie jQuery i zrób coś na wzór:
Kod <script type="text/javascript"> $(document).ready( function() { $('#link').click( function() { $('img').toggle('fast'); } ).toggle( function() { $(this).text('Pokaż obrazki'); }, function() { $(this).text('Ukryj obrazki'); } ); } ); </script> I zrób sobie do tego link'a: Kod <a href="#" id="link">Ukryj obrazki</a>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat słyszałem kiedyś coś że za pomoca styli można takie coś zrobić, ale jak dokładnie nie wiem..;/ Da się jak najbardziej. Można ustawić styl dla danego medium, czyli: all, aural, braille, embossed, handheld, print, projection, screen, tty, tv Możesz to zrobić za pomocą oddzielnego stylu: Albo wewnątrz jednego: Zrób sobie test oglądając podgląd wydruku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:28 |