![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki oto wpis w pliku .htaccess i o dziwo na niektórych hostingach działa bez zarzutu a na nie których wyskakuje błąd 500 mógł by ktoś rzucić okiem i powiedzieć co jest nie tak? Z góry wielkie dzięki za pomoc
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
może te "inne" nie mają włączonej obsługi htaccess.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie że mają bo dawałem jakieś inne takie przykładowe i 500 nie było ten przykład na boo.pl działa a na superchost.pl już nie i to nie jest pierwszy mój taki przypadek
jeżeli wyrzucę linię 11,12,13 to nie wyskakuje błąd 500 także gdzieś tu musi leżeć błąd |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
O ile się nie mylę flaga [L] powinna być tylko przy ostatnim warunku.
|
|
|
![]()
|
|
Niestety spróbowałem i nic ale to chyba nie tu problem leży zmieniałem już kodowanie plików i ręce mi opadają zmieniam plik na taki
przykładowy z bazy noclegowej i błędu 500 niema a ja za bardzo niewiem już gdzie może być błąd jeszcze jak by wszędzie niedziałało to było by przynajmniej wiadomo ! CODE RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.domena.pl$ RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?(.+).domena.pl$ RewriteRule .* index.php?dzial=alias&alias=%2 RewriteRule ^index.html$ index.php [L] RewriteRule ^_powitanie/$ index.php?dzial=powitanie [L] RewriteRule ^_zaloguj/$ index.php?dzial=zaloguj [L] RewriteRule ^_wyloguj/$ index.php?dzial=wyloguj [L] RewriteRule ^_kontakt/$ index.php?dzial=kontakt [L] RewriteRule ^_dodaj/$ index.php?dzial=dodaj_oferte [L] RewriteRule ^_onas/$ index.php?dzial=o_nas [L] RewriteRule ^_regulamin/$ index.php?dzial=regulamin [L] RewriteRule ^_rejestracja/$ index.php?dzial=rejestracja [L] RewriteRule ^_aktywuj,konto/(.*)/$ index.php?dzial=aktywuj_konto&kod=$1 [L] RewriteRule ^_twoja,oferta/$ index.php?dzial=twoja_oferta [L] RewriteRule ^_ustawienia,konta/$ index.php?dzial=ustawienia_konta [L] RewriteRule ^_platnosci/$ index.php?dzial=platnosci [L] RewriteRule ^_twoj,alias/$ index.php?dzial=twoj_alias [L] RewriteRule ^_zdjecie/(.*)/([0-9]+)/$ zdjecie.php?id=$1&zdjecie=$2 [L] RewriteRule ^_wojewodztwo/([0-9]+)/$ index.php?dzial=oferty&wojewodztwo=$1 [L] RewriteRule ^_wojewodztwo/([0-9]+)/([0-9]+)/$ index.php?dzial=oferty&wojewodztwo=$1&strona=$2 [L] RewriteRule ^([0-9]+)/(.*)/$ index.php?dzial=oferta&id=$1 [L] RewriteRule ^_wyszukiwarka/$ index.php?dzial=szukaj&czysc=tak [L] RewriteRule ^_wyszukiwarka/(.*)/$ index.php?dzial=szukaj&strona=$1 [L] RewriteRule ^_admin,edytuj/$ index.php?dzial=admin_edytuj [L] RewriteRule ^_admin,dodaj,konto/$ index.php?dzial=admin_dodaj_konto [L] RewriteRule ^_admin,edytuj,oferte/([0-9]+)/$ index.php?dzial=twoja_oferta&id=$1 [L] RewriteRule ^_admin,reklamy/$ index.php?dzial=admin_reklamy [L] RewriteRule ^_admin,listy/$ index.php?dzial=admin_listy [L] RewriteRule ^_admin,mailing/$ index.php?dzial=admin_mailing [L] RewriteRule ^_admin,platnosci/$ index.php?dzial=admin_platnosci [L] RewriteRule ^_admin,ustawienia/$ index.php?dzial=admin_ustawienia [L] RewriteRule ^_admin,uzytkownicy,konto/([0-9]+)/$ index.php?dzial=admin_uzytkownicy&konto&id=$1 [L] RewriteRule ^_admin,usun,oferte/([0-9]+)/$ index.php?dzial=admin_uzytkownicy&usun_id=$1&strona=0 [L] RewriteRule ^_admin,uzytkownicy,usr/([0-9]+)/$ index.php?dzial=admin_uzytkownicy&przywileje=0&id=$1 [L] RewriteRule ^_admin,uzytkownicy,adm/([0-9]+)/$ index.php?dzial=admin_uzytkownicy&przywileje=1&id=$1 [L] RewriteRule ^_admin,uzytkownicy,del/([0-9]+)/(.*)$ index.php?dzial=admin_uzytkownicy&usun=1&id=$1 [L] RewriteRule ^_admin,uzytkownicy/([0-9]+)/$ index.php?dzial=admin_uzytkownicy&strona=$1 [L] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 06:33 |