![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Może mi ktoś powiedzieć co znaczy zdanie Ok funkyou? nigdzie nie znalazłem słowa funkyou a jesli to rozbijam na funk + you to tak jakoś dziwnie to brzmi :/ -------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skąd to zdanie jest wycięte ?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Matko co ten nowy system edukacyjny w Polsce robi ...
Nie mogę się powstrzymać ... muszę linka podesłać do tego tematu wszystkim znajomym ... tylko najpierw ich uprzedzę by mieli pod ręką basen oraz miękką wykładzinę pod stopami ![]() pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat A skąd to zdanie jest wycięte Pewnie z jakiejs rozmowy na ircu albo komentarzy na stronie@aleo zdajesz sobie sprawę, ze ludzie robią literówki albo piszą jak slyszą? Szczególnie Polacy ![]() funk = thank funkyou = thank you ps: no chyba ze ktos specjalnie napisal funkyou - fankuj się ![]() albo pomylil "n" z "c" ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 20:16 |