![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz, który pięknie się wysyła na maila, dzięki temu:
Na końcu mam guziczek, "Wyślij" który sprawia, że formularz się wysyła, naaatomiast-i tu mój ogromny problem- nie wiem jak zrobić i które mróweczki, gdzie wpisać, żeby po naciśnieciu tego buttona wysłało się i równocześnie przeszło na podstronę. Zamiast tych słów "Dziękujemy za wysłanie formularza", żeby pojawiła się podstronka. Proszę bardzo o podpowiedź! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linię:
zmień na:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Fishu 25.03.2009, 08:09:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
-lukasus87- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam wstawiłem sobie taki formularz, ale za każdym razem występuje błąd po wysłaniu, mógłby mi ktoś powiedzieć co jest nie tak, strona z rozszerzeniem .php
Podejrzewam że tutaj mam coś nie tak <input type="text" name="text[]" /> nie wiem co wpisać w to name="" Z góry dziękuję za pomoc <?php if (count($_POST)) { ////////// USTAWIENIA ////////// $email = 'lukasus87@gmail.com'; // Adres e-mail adresata $subject = 'pytanie do myslovitz'; // Temat listu $message = 'Dziękujemy za wysłanie formularza'; // Komunikat $error = 'Wystąpił błąd podczas wysyłania formularza'; // Komunikat błędu $charset = 'iso-8859-2'; // Strona kodowa ////////////////////////////// $head = "MIME-Version: 1.0\r\n" . "Content-Type: text/plain; charset=$charset\r\n" . "Content-Transfer-Encoding: 8bit"; $body = ''; foreach ($_POST as $name => $value) { if (is_array($value)) { for ($i = 0; $i < count($value); $i++) { $body .= "$name=" . (get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($value[$i]) : $value[$i]) . "\r\n"; } } else $body .= "$name=" . (get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($value) : $value) . "\r\n"; } echo mail($email, "=?$charset?B?" . base64_encode($subject) . "?=", $body, $head) ? $message : $error; } else { ?> <form action="?" method="post"> <input type="text" name="text[]" /><br> <input type="submit" value="Wyślij pytanie" /> </form> <?php } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 14:46 |