![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[quote]Zna ktoś jakiś program który złamie hasła w plikach rar i zip? Nie zależy mi an tym zeby to był jeden prog mogą być dwa jeden do rar, drugi do zip. Zna ktoś?[/quote]
[quote] jest to niezgodne z Polskim prawem .... skoro jest haslo to wlasnie po to aby zabezpieczyc ten plik przed osobami nieupoiwaznionymi temat zamykam i zostawiam jako przestroge ........ zreszta kolejna .... [/quote] Co niezgodnego z prawem jest w tym, że próbuję "złamać" hasło w moim własnym pliku?... Czy jeśli zatrzasnę kluczyki w samochodzie i wezwę fachowca, który otworzy mi samochód (lub sam otworzę go) bez wybicia szyby i rozprucia zamka to jestem przestępcą? A może on jest przestępcą? Jaka jest więc różnica między "włamaniem się" do własnego samochodu a "włamaniem się" do własnego pliku?... To nie narzędzia są niezgodne z prawem...[/quote] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do programu wyszukującego hasła to wystarczy na WP wpisać coś w stylu hacking i znajdziesz strony obfirujące w takie programiki (pomagające zapominalskim)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
1. Nigdzie nie jest napisane ze on to potrzebuje do wlasnego pliku
2. Zapotrzebowanie jest na jeden program ktory moze zlamac hasla do plikow spakowanych roznymi pakerami (czyli tez nie jest mu to potrzebne do jego wlasnego pliku) 3. Krzychur nie raz lamal regulamin forum.php.pl dlatego jest pod specjalnym nadzorem jego postu sa szczegolowo analizowane i niezgodne z regulaminem kasowane lub blokowane 4. Krzychur do mnie napisal ze to sa jego pliki ja napisalem ze mu nie wierze i ze tematu nie odblokuje. 5. Dziwny zbieg nickow obydwu "walczacych" czyzby jedna osoba? ale to juz tak na marginesie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram Krzychur-a, It's_me trochę przesadza.
Polecam stronkę: http://www.elcomsoft.com/ - firma pochodzi z Moskwy, ale działa też w USA i pisze soft do zdejmowania haseł z czego tylko się da. Jeśli byłoby to nielegalne już dawno by ich zamknęli - w USA z pewnością szybciej niż u nas w PL. Nie popadajmy w paranoję. It's_me stosuj domniemanie niewinności - tak stoi w polskim prawie, nawet w stosunku do osób będących pod "patronatem" kuratora (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
czy ja twierdze ze te programy sa nielegalne ?
Twierdze ze zamiary krzychura nie sa uczciwe i nie bede w tej sprawie juz wiecej sie wypowiadal. Chyba ze argumentacja bedzie rzeczowa Cytat Nie popadajmy w paranoję. It's_me stosuj domniemanie niewinności - tak stoi w polskim prawie, nawet w stosunku do osób będących pod "patronatem" kuratora (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
To nie jest Polski sąd i nie orzekamy winy lub niewinnosci staramy sie aby byl porzadek. Ale skoro chcesz byc byc az tak dokladny to poprosze o: - licencje adwokata - upowaznienie do reprezentowania poszkodowanego - jednoczesnie informuje ze zgodnie z art. 6 Kodeksu Cywilnego w uproszczeniu "Kto rości ten musi udokumentować" hihi zart |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat 5. Dziwny zbieg nickow obydwu "walczacych" czyzby jedna osoba? Nie. Raczej dwóch Krzysztofów. NIe popadajmy w paranoję.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JESTEM ZA A NAWET PRZECIW
1. It's_me nie ma racji Cytat jest to niezgodne z Polskim prawem ....
dlaczego ? sprawę rzeczowo wyjaśnił enceladus 2. It's_me ma rację Cytat 1. Nigdzie nie jest napisane ze on to potrzebuje do wlasnego pliku
Wg mnie gość powinien zacząć od czegoś w stylu: Zapomniałe hasła do ... POMOCY !!! |
|
|
![]()
|
|
nie popadam ... zartuje sobie
caly ten temat jest smieszny fakt krzychur łamał regulamin fakt krzychur nigdzie nie wspomniał w poście że to są jego pliki bądź plik fakt jeżeli osoba trzecie nalozyla haslo na spakowany plik to wlasnie po to aby ochronic go przed innymi fakt www.google.pl a nie lenistwo w miedzy czasie sam sobie poszukalem tego programu i zasssalem Moja wypowiedz na temat lamania prawa dotyczyla sie tylko i wylacznie lamania hasel plikow spakopwnych ktorego nie jestesmy autorem zas autor nie zyczy sobie tego badź zyczy lecz za drobna oplata. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
It's_me - nie denerwuj się - zamknij lepiej ten temat - nie ma sensu prowadzić flamewar-ów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
EOT
|
|
|
![]()
|
|
nie denerwoje sie staram sie wyjasnic dlaczego tak postapilem :-(
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:39 |