![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 232 Pomógł: 1 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Wywala mi taki blad, mam EasyPHP
Warning: mysql_connect(): Accčs refusé pour l'utilisateur: 'root@localhost' (mot de passe: OUI) in c:program fileseasyphp1-7wwwlogowaniepobierz.php on line 92 Warning: mysql_select_db(): Accčs refusé pour l'utilisateur: 'ODBC@localhost' (mot de passe: NON) in c:program fileseasyphp1-7wwwlogowaniepobierz.php on line 93 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
złe hasło.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 232 Pomógł: 1 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Juz sobie poradziełem
Miałem ten problem , ze w panelu admisnitracyjnym MySQL dodać hasło , bo standardowo po instalacji nie jest ustawione. A ja się odwoływałem do niego w mysql_connect. ponadto potrzeba było wejść z poziomu dosa i uruchomić mysql uruchomić mysql-a tak: mysql -u root -p i zmienić na wczesniej ustawione hasło w panelu adm.. Inaczej nie chciało działąć. Ale trzeba było pogrzebać. Jednak lepszy Apache i php do tego a nie combo easyPHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W opisie stawiania MySQL zaleca sie zmiane hasla w "podany" przez Ciebie sposob - czynnosc "standardowa" :]
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:55 |