![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej.
Oto one: :?: Gdy otwieram nowe okno (za pomocą funkcji window.open() ), to tytuł okna macierzystego zmienia się z tego, co mam ustawione za pomocą tagów 'title' w nagłówku strony, na zwykły adres (http://....). Jak temu zaradzić? :?: W jaki sposób można wstawić obrazek do paska tytułowego okna? (żeby zamiast ikonki przeglądarki w lewym górnym rogu, była moja) Z góry dzięki za odpowiedź! :wink: Pozdrawiam, Rzepa. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Oleśnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [...]
:?: W jaki sposób można wstawić obrazek do paska tytułowego okna? (żeby zamiast ikonki przeglądarki w lewym górnym rogu, była moja) [...] Witaj, Oto kod: Kod <link REL="shortcut icon" HREF="ikona.ico" TYPE="image/x-icon">
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki.
tylko jak testuję u siebie, to mi nie działa. -> może zależy to od ustawień przeglądarki?, bo strony np. onet.pl, czy wp.pl mają to zrobione w opisany wyżej sposób i też u mnie nie działa. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cytat Kod <link REL="shortcut icon" HREF="ikona.ico" TYPE="image/x-icon"> napisałem dokładnie tak jak mi poradził Napoleon i już kilka osób potwierdziło, że nie działa. (wszystkie one używają IE) Czy ktoś wie gdzie leży pies pogrzebany? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o wersje przeglądarki...na 6.0 chodzi bez zarzutu...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2004 Skąd: Oleśnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chodzi o wersje przeglądarki...na 6.0 chodzi bez zarzutu...
Dokładnie tak jak mówi Prometeus, ta opcja działa tylko i wyłącznie z wersją IE 6.0 Pozdrawiam Napoleon |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 17:32 |