![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym zaczerpnąc od was informacji jak dobrze zareklamować swoją witryne www,jestem w trakcie tworzeni portofolio,serwisu astronomicznego......
Jak skutecznie zareklamowac swoja strone żebym miał duża oglądalnośc prosiłbym linki do np. rejstratorów www, i do takich rzeczy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na forum webinside.pl znajdziesz podfora na interesuacy Cie temat.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainwestuj i wykup domenę (.pl czy .org itd).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zainwestuj i wykup domenę (.pl czy .org itd).
Powiedz mi co mi to da i czy to ma znaczenie jeżeli mam sponsora i mam co chce - mi chodzi o dobreńkie zareklamowanie spenalzo ale dzięki za pomysł pogadam ze sponsorem o domenie .pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem co to da, sam sie przekonam bo kupiłem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Zainwestuj i wykup domenę (.pl czy .org itd).
Powiedz mi co mi to da To podnosi prestiż strony ,po 2 czesto wyszukiwarki umieszczaja stronę wyzej jeżeli ma "powazniejsza domenę". Pozatym proponuje wymiane linkami banerkami z serwisami o podobnej tematyce (google podnosi cię w wynikach wyszukiwania jeżeli ma zaindexowane wiecej linków do twojej strony), dodanie strony do wszelkich możliwych katalogów (na stronach prywatnych (nawet tych najmniej istotnych) oraz na wielkich portalach i vortalach) , do wyszukiwarek (tylko raczej ręcznie). Dostosowanie tresci strony dla robotów tzn odpowiednio przygotowane znazcniki meta , title , h1 oraz samej tresci Im czesciej aktualizujesz strone tym lepsze wrazenie wywiera to na odwiedzającym i czesciej wraca. A jak jest sponsor to mozna zainwestowac w pozycjonowanie :wink: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A jak jest sponsor to mozna zainwestowac w pozycjonowanie :wink: Albo w kampanię reklamową w TV ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Howgh!
Jak sponsora na to stac i mu sie opłaca to czemu nie - znam goscia który ma stronie o harym poterze i sponsor zrobił mu pozycjonowanie - jest na 2 miejscu w onecie po wpissaniu harry potter. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No panowie dobra, lecz mi chodzi o rejstratory www bo ręcznie to się meczyć mozna.
(co do kampanii w telewizji to niezły pomysl w TVN,Polsat,TV1,TV2 - żartuje) :wink: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No panowie dobra, lecz mi chodzi o rejstratory www bo ręcznie to się meczyć mozna.
W Polsce licza sie tylko 3 szukarki: - onet.pl - wp.pl - google.pl Recznie dodac do nich stronke to okolo minuta, wiec chyba nie problem. Do tego mozesz dodac jeszcze: - netsprint.pl (to samo co na wp.pl, bez klikohitu ;) - szukacz.pl - gooru.pl i z zagranicznych np - yahoo.com czy - altavista.com Nie jest konieczne posiadanie jakiegos rejestratora, ktory to doda nas do 2000000 szukarek i katalogow. |
|
|
![]()
|
|
jak sie w google dodaje http://dmoz.org/add.html i tu cos po ang pisze??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz sobie znaleźć kategorię . Dalej masz już po pollsku .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:45 |