![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie joomla wyrzuca mi błędy takie komunikaty...
Kod Warning: Invalid argument supplied for foreach() I link do pliku. I teraz moja prośba co znaczy taki komunikat |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 54 Dołączył: 2.05.2006 Skąd: Nadarzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ze podajesz do foreach cos co nie jest tablica. wszystko o foreach -> http://pl.php.net/foreach
Ten post edytował Rafal Filipek 16.02.2009, 21:07:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a można trochę jaśniej? bo wiesz ja zainstalowałem sobie gotowy dodatek do joomli nie znam się zbytnio na tym:) czy mogą mieć na to wpływ chmoody ponieważ o wrzuceniu plików na serwer ustawiły mi sie na 644
Poprawiłeś post w czasie gdy ja pisałem już sobie czytam. Raczej nie poczytam bo choć bym bardzo chciał nie znam angielskiego ale poszukam coś takiego po polsku ale mogę prosić o jakieś propozycje rozwiązania, powiem tak iż nie wiem czemu tak działa na innym serwerze na innej stronie wszystko ok było. Ten post edytował KotekMK 16.02.2009, 21:11:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znajdz linijke, gdzie wyswietla Ci sie blad (masz podane w komunikacie bledu), powinienes miec cos w styl:
lub
i dodaj na poczatku nawiasu Kod (array) np.
a na przyszlosc pomysl, czy warto zadawac pytanie, na ktore odpowiedzi nie zrozumiesz, bo Cytat nie znam się zbytnio na tym:) i w odpowiedzi na Twoje pytanie - prawa dostepu (co nazywasz chmodami) nie maja tutaj nic do rzeczy |
|
|
![]()
|
|
a na przyszlosc pomysl, czy warto zadawac pytanie, na ktore odpowiedzi nie zrozumiesz, bo Dlatego zadaje pytanie bo się nie znam:) ale dziękuję bardzo pomogło:D Wszystko działa znaczy się błąd się nie wyświetla ale porównałem pliki z serwera gdzie wszystko działa poprawnie i tam nie ma nic takiego dopisanego:( a działa. PS. czy to przypadkiem nie jest jakieś ominięcie problemu a nie rozwiązanie ponieważ w miejsce wyświetlania błędu powinny wstawić się pewne dane które się nie wystawiają błąd się nie wyświetla ale i miejsce jes puste. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego zadaje pytanie bo się nie znam:) ale dziękuję bardzo pomogło:D Wszystko działa znaczy się błąd się nie wyświetla ale porównałem pliki z serwera gdzie wszystko działa poprawnie i tam nie ma nic takiego dopisanego:( a działa. PS. czy to przypadkiem nie jest jakieś ominięcie problemu a nie rozwiązanie ponieważ w miejsce wyświetlania błędu powinny wstawić się pewne dane które się nie wystawiają błąd się nie wyświetla ale i miejsce jes puste. Nie znajac kodu nie powiem Ci, skad sie bierze roznica. A czy to obejscie problemu? Nie sadze. Poniewaz najprawdopodobniej roznica w dzialaniu miedzy serwerem a localhostem powoduje najwyzej, ze do foreach() jest podawana pusta zmienna a nie zmienna typu nie-array. Zatem zrzutowanie pustej zmiennej do tablicy nie spowoduje niczego zlego - petla i tak sie nie wykona. Blad moim zdaniem nie lezy wcale w tej linii a wczesniej. Mozesz zaczepic mnie na privie a przejrze, czego to moze byc kwestia |
|
|
![]()
|
|
Pomoże ktoś jeszcze? temat nadal aktualny....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomoże ktoś jeszcze? temat nadal aktualny.... Kolego opisz najpierw problem rzetelnie, podaj fragmenty kodu, całość wyświetlanych komunikatów, itp. Inaczej nikt ci nie pomoże, bo ktoż z nas potrafi czytać w myślach? ![]() -------------------- App 4 You - Aplikacje internetowe
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:17 |