![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć,
proszę o pomoc z SVN'em bo ja już z nim nie mogę ![]() Chodzi o plik post-commit, który wygląda u mnie tak: #!/bin/sh svn export file:///home/pronigo/svn/repo/trunk /home/pronigo/public_html --force Chodzi mi o to, zeby po każdym commit przegrywana była zawartość repozytorium do katalogu publicznego. Kiedy puszczam commit dostaję w zamian taki komunikat: Warning: post-commit hook failed (exit code 1) with output: /home/pronigo/svn/repo/hooks/post-commit: svn: not found Wielkie dzięki dla wszystkich którzy mi pomogą! Rozwiązałem już sam problem ![]() Chodziło o ścieżkę do SVN'a, powinno być tak: /opt/local/bin/svn export file:///home/pronigo/svn/repo/trunk /home/pronigo/public_html --force |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wiem, że odgrzewam sucharka, ale mam podobny problem dotyczący tematu.
svn export wypluwa wszystkie pliki, zamiast tylko zmienionych; czy jest jakiś sposób, który działaniem przypomina checkout (update tylko zmodyfikowanych), ale bez tworzenia zbędnych katalogów .svn? Znalazłem narzędzie svn-export, ale czy dostępnymi standardowo mogę coś takiego osiągnąć? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:39 |