![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam na przyklad skrypt walki, naciskam "walcz"(metoda get), walcze z jakims potworem, i jak nacisne F5 lub odswiez w przegladarce to znowu walcze... Moje pytanie: Jak zablokowac odswiezanie strony? Np. zeby mi sie pojawilo "Tej strony nie wolno odswiezac".... Chcialbym zeby dzialalo to tak: Naciskam walcz i walcze, potem daje F5 i pojawia sie "Tej strony nie wolno odswiezac", dopiero jak odwiedze inna podstrone i wroce to bede mogl walczyc ![]() gdziesz czytalem ze niby sie nie da, ale na pewnej stronie cos takiego jest.... Z gory dzieki za odpowiedz Ten post edytował gylopl 5.02.2009, 21:35:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Taaa, fajnie tylko, że to zadziała... Wyłącze JS i odświeżam ile mi się spodoba.
Jedyne sensowne rozwiązanie, jakie mi teraz przychodzi do głowy, to skorzystanie z tokena żądania, czy czegoś w tym stylu - generujesz unikalny - przy pierwszym wykonaniu wpychasz do sesji. Jeśli token jest w sesji - nie pozwól na wykonanie. PS. Dodaj tag do tematu. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
b4x... nacisne F5... wyskoczy ze nie mozna odswierzac strony, nacisne przycisk w przegladarce odswierza....
erix.... moglbys rozwinac swoja mysl, nie bardzo rozumiem;/ ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wpisz sobie do wyszukiwarki słówko token; było już kilka takich tematów.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@erix ale podawaj linki do przyklejonych tematow
![]() http://forum.php.pl/index.php?showtopic=44...t=0&start=0 i zamykam -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 10:18 |