![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam duży problem z zrobieniem poniższego układu divów.
![]() Kod +-----+-----+ | | | | | | +-----+-----+ | | | | | | +-----+-----+ Zapytuję was, pomożecie? -------------------- "Po to gromadzimy, abyśmy mieli co rozdawać" Stefan kard. Wyszyński (1901 - 1981)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powodzenia. -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję. Oczywiście klikam "Pomógł".
-------------------- "Po to gromadzimy, abyśmy mieli co rozdawać" Stefan kard. Wyszyński (1901 - 1981)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Ostrów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam podobny problem. Mam dwa rzędy divów i nie jestem w stanie przewidzieć ile ich będzie, czy będzie ich 10, czy może 7 albo 8, albo może tylko 1 albo 3. Chciałbym je wycentrować tak, aby wyglądało to jak na rysunku nr 2, a wychodzi mi jak na rysunku nr 1. Próbowałem już umieszczać je w <div style="text-align:center"> ale to nic nie pomaga. Każdy z divów ma parametr float:left. Męczę się z tym już bardzo długo, szukałem w Googlach ale nic nie znalazłem.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:57 |