![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam nastepujacy kod
wyburpyt.php
tutaj nastepuje wybor pytania ktore chce edytowac nastepnie jak nacisne na przycisk "edytuj" przenosi mnie do formularza w ktorym powino pojawc sie pytanie do edycji a tak nie nastepuje o to kod test.htm
Jesli mozna to prosze o pomoc w tym zagadnienu jak i rowniez jak zrobic update edytowanego pytania i jeszcze jak wyciagnac zaznaczenia prawidlowych odpowiedzi z bay dancy za pomoca checkbox Z gory dzieujeza odpowedz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Moze ktos mi pomoze bo bardzo mi na tym zalezy Prpsze Ten post edytował maestro20 27.01.2009, 22:22:40 |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Ostatnie diwe linijki - najpierw zwracasz wartość z f-cji, a potem jakieś tam zapytanie się ma wykonać. MA, gdyż się nie wykonuje. Ten post edytował blooregard 28.01.2009, 13:26:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz ja o tym wiem i mi nie chodzi o takie pradybo to mi nie nie daje ja potrzebuje konkretnych rozwiazan a to jest Bardzo potrzebne do mojego zaczenia bo terz w pozniejszym etapie wyswietlenie dacyh bedzie mi potrzebne wiec porsze o rzeczowe odpowedz z gory dziekuje
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Wiesz ja o tym wiem i mi nie chodzi o takie pradybo to mi nie nie daje ja potrzebuje konkretnych rozwiazan a to jest Bardzo potrzebne do mojego zaczenia bo terz w pozniejszym etapie wyswietlenie dacyh bedzie mi potrzebne wiec porsze o rzeczowe odpowedz z gory dziekuje No to sory, wodzu, ale jak takich porad nie potrzebujesz i skoro wiesz, to po co pytasz? Potrzebujesz konkretnych rozwiązań? Sory, ale ja za Ciebie nic nie będę robił. Wskazałem Ci miejsce, gdzie jest błąd, a Ty jeszcze masz jakieś pretensje. Powtórzę ostatni raz: wychodzisz z f-cji ZANIM wykona się to zapytanie w linijce 10. I za cholerę Ci ono nie zadziała. Ode mnie już więcej żadnej pomocy nie oczekuj. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:48 |