![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie czy zna ktos jakąś stronke z pełną wersją 3D STUDIO MAX 5 ale moze byc też inna wersja tego programu jeśli ktoś zna niech poda link do 3dsm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2003 Skąd: z Marsa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma pełnej darmowej wersji 3dsm.
A pozatym to nie jest warez żeby sie wymieniać informacjami gdzie co jest... Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
1. mam dziwne wrażenie że to nie jest forum o grafice
2. mam jeszcze dziwniejsze wrażenie, że nikt nie daje nikomu za darmo programu wartego kilka tys $ w pełnej wersji. Z tego wynika, że prosisz o link a) producenta dającego (jak mnienam) wersję demo - a że strona ta jest łatwa do znalezioenia, więc nie powinna Ci być potrzebna pomoc, albo ![]() Tak czy inaczej wątek wydaje mi się nieporozumieniem, a więc zamykam, a jutro zostanie usunięty. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:24 |