![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
mam taki problem , mam skrypt , formularza , chciałem aby obokm formularza pokazywała sie ilość czegos tam z jednoczesym linkiem do innego skryptu , czyli wyświetlany tekst jes też odnośnikiem do innej strony. Policzenie wartości z bazy sql oraz wyświetlanie napisów zrobiłem w innym skrypcie , a do tego formularza tylko go zaincludowałem. I co dziwne , oprócz podkreślenia tych odnośników z innego skryptu , innym kolorem zaznaczone mam tez inne elementy na fromularzu , np. login osoby zalogowanej , czy inne elementy na fromularzu , które nagle wyglądają i stają się odnośnikami z identycznym kolorem jak te nazwy ze skryptu zewnetrzenego. Czemu tak jest ? , to jest linia odpowiedzialna z wyświetlenie nazwy z linkiem do innej strony , która jest w skrypcie zaincludowanym.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Bo nie zamknąłeś tagu a...
Kod </a></div>
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki "wookieb" , a ja godzinę kombinowałem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:55 |