![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie macie doświadczenia z modyfikowaniem vBulletin ?
Przejrzałem kod i szczerze powiedziawszy jestem trochę przerażony ![]() A może ktoś z was ma jakieś doświadczenia z modyfikowaniem logiki forum ? Ewentualnie integracją logowania, rejestracji na forum z własną stroną ? Wcześniej używałem punBB ewentualnie phorum za względu na ich prostotę (w zupełności mi wystarczały). Tym razem ze względu na siły wyższe będę zmuszony do vBulletin ![]() -------------- Odpowiem sobie sam :-) vBulletin jednak odpadło na moje szczęście. Po tym jak zobaczyłem, że szablony strony są przechowywane w bazie danych nie mam już więcej pytań. Poza tym forum to ma za dużo niepotrzebnych w moim wypadku funkcji. Tak więc polecam wszystkim phorum :-) Ten post edytował chudykrzys 27.01.2009, 00:10:15 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w VB masz przeciez w ACP zarządzanie stylami i edytor wiec mozesz kazdego skina edytowac we=dłóg własnych potrzeb, wszystko jest podzielone na kilkadziesiąt emplatów, tak że wiadomo co do czego jest i łatwo sie modyfikuje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 3 Dołączył: 24.03.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i jest opcja wyszukiwania w templatach - bezcenne
![]() Jako ciekawostkę powiem, że po przejściu z phpBB na VB, bez praktycznie żadnych innych zmian miesięczny transfer spadł mi z 80 GB do 20 GB. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:07 |