![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Moja strona to www.czarnysport.pl Mam problem. Mianowicie nie chcą porcjować mi się wyniki z bazy danych - newsy w prawdzie dzielą się na strony, ale kliknijscie w np. 2 strone i zobaczycie ze wyswietla sie ciągle to samo:/ . Druga rzecz to to, że chce, żeby newsy dzieliły się na kategorie. Ale jak wpisuje index.php?cid=1 - tak być powinno - to wyświetla się CIĄGLE to samo! Oto kod pliku index:
-- do php jest osobny bbcode; używaj go, łatwiej czytać kod ~erix To nie wie nikt?? Bo sprawa dość pilna (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 70 Dołączył: 13.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczopląsu dostałem od przeglądania Twojego kodu, więc może postaram Ci się pomóc na przykładzie:
A co do kategorii, to gdzie Ty w swoim kodzie używasz zmiennej $cid ? bo ja nie mogę się doszukać ... Ten post edytował EarthCitizen 19.01.2009, 20:14:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 16:33 |