![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wielką prośbę. Przygotowuję prezentację na maturę i szukam ciekawych książek oraz innych utworów o nietolerancji. Będę wdzięczna za każdą propozycję. Można też pisać na mój nr gg: 2526080. Z góry dziękuję.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hmmm polecam ksiązke: PHP podstawy...........(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
Gdzie jeszcze napisałaś poza tym Ksiazki-o-nietolerancji-t14969.html bo więcej nie szukałem:D |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc Lion_87. Pisałam na kilku forach ponieważ wykorzystuję wszelkie możliwe sposoby (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum programistyczne to ostatnie miejsce gdzie szukałbym takich informacji.
Może najprościej będzie zapytać Twojego polonisty? Albo pani/pana(?) w bibliotece? Albo chociaż na forum które ma cokolwiek wspólnego z naukami humanistycznymi? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale tutaj znajdzie masę nietolerancji ... dla debilizmu rosnącego pokolenia, które jak tak dalej pójdzie to nawet podetrzeć czterech liter samodzielnie nie będzie mogło tylko załatwi sobie kwitek o dyssrajtaśmocie.
To już nie ręce opadają tu już głowa sama kieruje się w stronę ściany gdy widzi się tak wysoki poziom ... ekhm ... "inteligencji" i "samodzielności". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może jej chodzi o brak tolerancji w programowaniu....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Google: flamewar PHP Java Perl Python Ruby...
Nie trzeba książek pisać. ;p |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 17:36 |