![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich...
![]() Zacznę od tego, że znam html i css, ale w teorii tylko ![]() przejrzałem kilka kursów html i css, znam ogólną zasadę tworzenia na divach, ale pomimo wielu prób nic nie wychodzi mi tak jakbym sobie tego życzył ![]() Co do php - rozpoczynam dopiero naukę tego języka i nigdy wcześniej nie programowałem w żadnym innym środowisku. Również kursy dostępne w sieci przedstawiają głównie teorię, albo teorię i 1 przykład zastosowania danej funkcji, przez co bardzo trudno mi pojąć ten temat ![]() Szukam osoby, która ma czas i mogłaby poprowadzić coś w rodzaju kursu tzn. 1. Wytłumacznie tworzenia stron na divach np. na konkretnych wzorach (podstawy i bardziej złożone szablony www) 2. Podstawy php : - np. ktoś przygotowalby jakies zestawy zadań i na nich by po kolei przedstawiał poszczególne elementy - dobrze byłoby gdyby istniała możliwość rozmowy przez skype, bo w przeciwnym razie pozostaje jakiś komunikator np. gg, ale to wydłuży cały proces - oczywiście mam na myśli same podstawy, ale z informacjami, które wykorzystać można podczas tworzenia strony; np. coś w stylu [wyszukiwarka] i opis co trzeba zrobic zeby wyszukiwala ona informacje podane na stronie czyli podanie algorytmu do napisania skryptu np. utworz tabele a (wszystkie dane); wyszukuj w a; jak znajdzie to wyswietl [nazwa] itd. Czy ktoś podejmie się tego zadania ? ja oczywiście wynagrodzę tę osobę - najlepiej jakby zainteresowane osoby przedstawiły swoją ofertę. P.S. Nie jestem typem lenia, któremu nie chce się znaleźć informacji i chce dostać "gotowca". Interesuje mnie właśnie zrozumienie tematu divów i php (podstawy). Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienie marzeń oraz samych sukcesów i dobrej zabawy w sylwestrową noc. Dziękuje i pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ten dzial, pozatym podstawy sa ladnie opisane lapotologicznie z przykladami w internecie
Ten post edytował memory 31.12.2008, 09:58:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 17:28 |