![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spoko do kosza wątek:P |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
id jednoznacznie identyfikuje element, a u Ciebie są dwa div id="menu". Pewnie w tym leży problem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jest
Problem nieco inny
wszystko pięknie działa z tym że obszar dla mapy wynosi: 560 x 499 px a sama mapka google wyswietla sie jako 1/4 tego obszaru od lewego gornego naroznika natomiast ejzeli wyswietle mapke od razu czyli to wszystko działa jak należy no ale oczywiste jest to że mapkę chce widzieć dopiero po kliknieciu a nie na stronie glownej. Wiecie o co chodzi ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Mam/miałem podobny problem.
Nie miałem czasu by szukać rozwiązania to rozwiązałem to połowicznie: ładuje mapke, zanim zainicjalizuje taby - dziala ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:40 |