![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakie uzyc forum do strony o sredniej ogladalnosci do 2000 dziennie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam mybb , najlepszy darmowy skrypt forum . Ewentualnie smf .
-------------------- e-Partner pozycjonowanie poznań. Recon agencja reklamowa poznań & DG::Koncept tworzenie stron poznań!.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Dawno się nie rozglądałem za forami i obecnie poszukuję jakiegoś pod stronę www.free4u.pl. Generalnie ruch nie jest duży, bo ok 100uniq/dzień . Zależy mi też na zintegrowaniu forum z moją bazą użytkowników. Chodzi o to żeby był do tego support, bo nie mam czasu się w to wgłębiać. Co sądzicie o starym phpBB? Pozdrawiam! -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Co sądzicie o starym phpBB? Do bani - dziurawe jak skarpety z zeszłego roku. ![]() Są lepsze fora, polecam SMF. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
punBB (lekkie, i relatywnie łatwe w integracjach) lub IPB - ma tą zaletę że istnieje projekt-klasa IPB-SDK umożliwiający znaczącą integrację skryptów z forum.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spoko, dzięki, ale IPB jest płatne, ja chcę coś w pełni darmowego.
Prosiłbym o propozycje wraz argumentacją. Podziękuję za posty typu "polecam..." albo "fajne jest...", gdyż zazwyczaj piszą je osoby nie znające się na rzeczy. Pozdrawiam! -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 4 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie pozostaje ci SMF lub MyBB z tych popularniejszych. Obecnie MyBB jakoś spowolniło swój rozwój, niedługo powinna pojawić się SMF2 - z obsługą OpenID i innych fajnych bajerów. Poza tym forum posiada specjalne API do integracji z innymi stronami. Problem jest tylko od strony tematów graficznych - jest ich jak na lekarstwo, żeby mieć coś fajnego trzeba stworzyć samemu.
-------------------- Albi's Jogger - z pamiętnika młodego programisty
Orodlin Team Member |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:23 |